Herdenking Charles (zaterdag 14 oktober 2017)


Op 14 oktober 2017 hebben we met ons bestuur, vrijwilligers en zijn familie één van onze vrijwilligers, overleden op 22 augustus 2017 herdacht en “zijn laatste wens” uitgevoerd.
We hebben even stilgestaan bij het leven. Charles was een vechter, een drijvende kracht in zijn werk en sport en een vaste vrijwilliger gedurende meerdere jaren. Zijn liefde voor zijn familie en de natuur kwam op de eerste plaats.
Een klein eikje, dit jaar pas gegroeid, is in het Maldegemveld geplant als herinnering aan zijn inzet maar op 18 november, “dag van de natuur”, zal ook nog een grotere boom, “een zoete kers”, geplant worden.
De herdenking werd afgesloten met een korte zomerse wandeling, zijn kleinkinderen vonden er de klimboom. Het deed deugd om met elkaar Charles in het Maldegemveld te gedenken. Het is aan ons allen nu de taak om “verder te groeien” en iets moois te maken van ons leven. Charles, je bent voor altijd in ons hart, maar ook voor altijd in het Maldegemveld, dank je wel omdat wij je mochten leren kennen, we zullen je missen!

DSCN7380 DSCN7388
DSCN7390 DSCN7391
PICT0004 PICT0027